Hermosillo, Sonora, o le Ulua'i Itumalo i Mekisiko e fa'aaoga ta'avale Leoleo eletise

ofisa-evs

O le laumua o Sonora ua avea ma nofoaga muamua i Mekisiko lea e ave ai e leoleo taavale eletise, faatasi ai ma le Aai o Niu Ioka ma Windsor, Ontario, i Kanata.

O le pulenuu o Hermosillo, Antonio Astiazarán Gutiérrez, na faʻamaonia mai na lisiina e lana malo le 220 taʻaloga eletise mo leoleo a le malo mo le 28 masina.E tusa ma le ono taʻavale ua maeʻa ona tuʻuina atu i le taimi nei, ma o isi mea e taunuu mai i le faaiuga o Me.

O le konekarate e tusa ma le US $ 11.2 miliona ma e faʻamaonia e le kamupanī le lima tausaga poʻo le 100,000 kilomita o le faʻaaogaina.O se taʻavale atoa e mafai ona alu i le 387 kilomita: i le averesi o le valu itula sifi, o leoleo i Sonora e masani ona tietie i le 120 kilomita.

O le setete sa i ai muamua 70 taʻavale le eletise, lea o le a faʻaaogaina pea.

O le JAC SUVs na faia e Saina ua mamanuina e faʻaitiitia ai le faʻaaogaina o le carbon dioxide ma le pisapisao.A fa'aoga taofi, e fa'aliliu e ta'avale le malosi fa'aola na faia e taofi i le eletise.O lo o fuafua le faigamalo a le atunu’u e fa’apipi’i le la i le ofisa o leoleo e fa’aola ai ta’avale.

ev-hermosillo

O se tasi o taavale fou eletise.

ATA FAAALOALOGA

Fai mai Astiazarán o taavale fou o se faʻatusa o se auala fou i le saogalemu."I totonu o le malo o loʻo matou faʻatau i mea fou ma faʻalauiloaina ni fofo fou i faʻafitauli tuai e pei o le le saogalemu.E pei ona folafola mai, ia tuʻuina atu i tagatanuu le saogalemu ma le soifua manuia e tatau i aiga Sonoran, "o lana tala lea.

"O Hermosillo ua avea ma uluai aai i Mekisiko e i ai se vaʻa eletise eletise e tausia o tatou aiga," o lana faʻaopoopo mai lea.

Na faʻaalia e Astiazarán o taʻavale e 90% eletise, faʻaititia le tau o le suauʻu, ma fai mai o le fuafuaga o le a sili atu ona faʻamaonia ma lelei leoleo."Mo le taimi muamua i le talafaasolopito o Hermosillo, o iunite taʻitasi o le a pulea ma tausia e se leoleo e toʻatasi, lea matou te taumafai e faʻaumi ai.Faatasi ai ma le tele o aʻoaʻoga ... matou te faʻamoemoe e faʻaitiitia le taimi e tali atu ai leoleo a le malo ... i le averesi lima minute le maualuga," o lana tala lea.

Ole taimi ole tali ole 20 minute.

O le ulu o le Matagaluega o le Puipuiga a le Malo i Hermosillo, Francisco Javier Moreno Méndez, na fai mai o le malo o le malo o loo mulimuli i se tulaga faavaomalo."I Mekisiko e leai se faʻamaumauga o patrol eletise pei o le a matou faia.I isi atunuu, ou te talitonu e iai,” o lana tala lea.

Na faaopoopo mai Moreno o Hermosillo na oso i le lumanaʻi.“Ou te lagona le mitamita ma le fiafia i le mauaina o le tulaga maualuga o le avea ma uluai [saogalemu] i Mekisiko o loo i ai taavale patrol eletise ... o le lumanai lena.E tasi le laa i luma i le lumanaʻi ... o le a avea i matou ma paionia i le faʻaaogaina o nei taʻavale mo le saogalemu lautele, ”o lana tala lea.

TBD685123

Le filifiliga sili mo taavale leoleo.

ata

ata

  • Muamua:
  • Sosoo ai: