Hermosillo, Sonora, er den første kommune i Mexico, der bruger elektriske politikøretøjer

officerer-evs

Hovedstaden i Sonora er blevet det første sted i Mexico, hvor politiet kører elektriske køretøjer, sammen med New York City og Windsor, Ontario, i Canada.

Hermosillos borgmester Antonio Astiazarán Gutiérrez bekræftede, at hans regering havde leaset 220 elektriske sportsvogne til kommunalt politi i 28 måneder.Der er indtil videre leveret omkring seks køretøjer, og resten ankommer inden udgangen af ​​maj.

Kontrakten er værd 11,2 millioner USD, og ​​producenten garanterer fem års brug eller 100.000 kilometer.Et fuldt opladet køretøj kan køre op til 387 kilometer: På et gennemsnitligt otte timers skift kører politiet i Sonora normalt 120 kilometer.

Staten havde tidligere 70 ikke-elektriske køretøjer, som stadig vil blive brugt.

De kinesisk-fremstillede JAC SUV'er er designet til at reducere kuldioxidemissioner og støjforurening.Når bremserne aktiveres, omdanner køretøjerne biproduktenergien, der skabes af bremserne, til elektricitet.Den lokale regering planlægger at installere solpaneler på politistationer for at oplade køretøjerne.

ev-hermosillo

En af de nye elektriske patruljevogne.

UDFØRT FOTO

Astiazarán sagde, at de nye køretøjer var symbolske for en frisk tilgang til sikkerhed.”I kommunestyret satser vi på innovation og fremmer nye løsninger på gamle problemer som f.eks. utryghed.Som lovet, at give borgerne den sikkerhed og det velbefindende, som Sonoran-familierne fortjener,” sagde han.

"Hermosillo bliver den første by i Mexico, der har en flåde af elektriske patruljekøretøjer til at tage sig af vores familier," tilføjede han.

Astiazarán fremhævede, at køretøjerne er 90 % elektriske, hvilket reducerer brændstofomkostningerne, og sagde, at planen ville gøre politibetjente mere ansvarlige og effektive."For første gang i Hermosillos historie vil hver enhed blive styret og passet af en enkelt politibetjent, hvorved vi søger at få dem til at holde længere.Med mere træning … agter vi at reducere det kommunale politis responstid … til et gennemsnitligt maksimum på fem minutter,” sagde han.

Aktuel svartid er 20 minutter.

Chefen for Ministeriet for Offentlig Sikkerhed i Hermosillo, Francisco Javier Moreno Méndez, sagde, at den kommunale regering fulgte en international tendens."I Mexico er der ingen opgørelse over elektriske patruljer, som vi kommer til at have.I andre lande tror jeg, at der er det,” sagde han.

Moreno tilføjede, at Hermosillo var sprunget ind i fremtiden."Jeg føler mig stolt og begejstret over at have prestige som den første [sikkerhedsstyrke] i Mexico, der har elektriske patruljebiler ... det er fremtiden.Vi er et skridt længere ud i fremtiden … vi vil være pionerer i brugen af ​​disse køretøjer til offentlig sikkerhed,” sagde han.

TBD685123

Det bedste valg til politibiler.

billede

billede

  • Tidligere:
  • Næste: